KLM

Een hoogtepunt was afgelopen woensdag het overhandigen van de eerste fles Johanniter/Solaris aan KLM, onder de zeer belangstellende en gewaardeerde aanwezigheid van Willem Kool, beter bekend onder de naam Stan Huygens van het gelijknamige journaal in de Telegraaf. Na de ontvangst bij Dierkinck en een rondleiding door de kelder begaf het gezelschap zich naar restaurant de Stenen Tafel in Borculo.
Begeleid, maar vooral geïnspireerd, door onze wijnen serveerde Raymond Prinsen een geweldige lunch. Kunstenaar / rockgitarist en vriend Adje Vandenberg had een fles Johanniter in een kunstwerk omgetoverd ter overhandiging aan Ger Bergkotte van KLM. Ad staat, net als KLM, wereldwijd bekend als the Flying Dutchman vanwege zijn optredens in veel landen. Het meest bekend is hij toch van de hit “here I go again” van de groep Whitesnake.
Hulde aan Maarten en Esther voor alle goede zorgen !
Benieuwd wat er uiteindelijk over in het Stan Huygens Journaal verschijnt.

Foto bij restaurant de Stenen Tafel in Borculo

Foto bij restaurant de Stenen Tafel in Borculo